Aanbod

Zoek je naar vernieuwing in de organisatie omdat het met de huidige aanpak niet lukt? Heb je een project dat maar niet van de grond komt? of een subsidieplan dat snel geschreven moet worden? Zoek je een frisse blik die meekijkt in de organisatie naar de nieuw ingeslagen koers of steun bij de inrichting van een programma? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben goed in project- en programmamanager en kwartiermaker. De combinatie met mijn recente kunstopleiding maakt bovendien dat ik altijd unieke oplossingen zoek.

Mijn organisatiekundige achtergrond maakt mij uitermate geschikt voor het ontwerpen en inrichten van nieuwe (organisatie) onderdelen. In combinatie met mijn interesse voor creatieve en innovatieve aanpakken komt hier een unieke aanpak uit. Ik heb onder meer voor GGD GHOR Nederland, de Hogeschool van Amsterdam en het Maastricht UMC een nieuw centrum en programma ingericht. Mijn kennis richt zich op overheidsorganisaties, de (publieke) gezondheidszorg, het hoger onderwijs en innovatie.

Daarnaast kan je ook voor het faciliteren van een event of bijeenkomst, het trainen en begeleiden van bijvoorbeeld intervisiegroepen terecht. En, last but not least, ook het aanjagen van vernieuwing, door Design Thinking en andere creatieve werkmethoden is op mijn lijf geschreven.